Zobni vsadki All-on-4

Zobni vsadki All-on-4

Koncept je bil razvit, da ponudi fiksne proteze pacientom z veliko izgubo gostote kostne mase in z brezzobimi grebeni. Tako se izognemo težkim in dolgotrajnim obnovam kostnih grebenov.

Popolna brezzobost?

To ni več problem z “All-on-4” konceptom in zobnimi protezami na vsadkih! Pozabite na stare zajetne proteze, ki izpadajo, medtem ko govorite in jeste. Povrnite si samozavest in kakovost življenja, ki ste ju imeli s svojimi zobmi!

Celotni izdelek, tj. zobni mostiček je v tem sistemu, namesto na šestih ali osmih vsadkih pritrjen na štirih posebej oblikovanih in nameščenih vsadkih (v skladu z najsodobnejšo 3D CBCT diagnostiko). Se lahko odstrani, ko je to potrebno zaradi čiščenja in letnih kontrol v ordinaciji. Najboljše od vsega pa je, da zobe v večini primerov lahko dobite v najkrajšem možnem času – brez čakanja!

Cene zobnih vsadkov “All-on-4”

Seveda, živimo v času, ko so finance resen dejavnik tudi pri skrbi o najpomembnejšem – o lastnem zdravju. Kot pri običajnih implantatih, cena All-on-4 zobnih vsadkov je odvisna od vrste vgrajenih vsadkov. V Centru estetskega zobozdravstva nudimo več vrst zobnih vsadkov; MIS, Straumann in Ankilos. Cena All-on-4 vsadkov za eno čeljust se giblje od 6.000 € navzgor. Kot varčnejša različica, je mogoča izdelava klasične zobne proteze, ki je pritrjena na zobne vsadke (proteze na vsadkih). S hitro in elegantno namestitvijo dveh vsadkov pacient prejme stabilno protezo, ki se ne premika in ne žulji pri sakdanjih opravilih ter se po potrebi enostavno sname in očisti. 

 Všeč vam je kaj vidite? Podelite to z svojimi prijatelji in znanci!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Preberite več o tem...

Oglejte si vse naše storitve

Priljubljene objave