O podjetju

Esthetic Dental Center

Celotna storitev preventive, zdravljenja in rehabilitacije zob in ustne votline.

Popolna storitev preprečevanja, zdravljenja in rehabilitacije zob ter ustne votline.

Kaj nas dela drugačne?

Naš odnos do vas je individualen. Pri nas ste oseba in ne objekt na tekočem traku, kar je pogosta praksa v velikih in razvpitih klinikah. Naše osebje je izjemno prijazno, seznanjeno je z vsako konkretno podrobnostjo in je na voljo 24 ur na dan. Zobozdravniki in pomočniki se nenehno izobražujejo v najboljših svetovnih centrih. Uporaba najboljše tehnologije je samoumevna.

Garancija kakovosti

Za vso opravljeno delo dajemo garancijo in smo pripravljeni na naše stroške ponoviti vsako delo, ki ne izpolnjuje visokih estetskih in funkcionalnih zahtev. To zmoremo ker smo osredotočeni izključno na delo z majhnim in omejenim številom pacientov. Prednost dajemo kakovosti pred količino. Naš imperativ je zadovoljen pacient, ki se bo vedno znova radi vračal in ga bo srečno in dolgoročno spremljal njegov novi nasmeh.

Zobni vsadki in estetsko zobozdravstvo

Poudarek je na implantologiji, estetskemu in minimalno invazivnemu zobozdravstvu, protetiki, endodontiji in vseh drugih posegih v dentalni medicini. Prostor je opremljen s sodobnimi orodji in visoko kakovostnimi materiali za delo in sterilizacijo ter ima dovoljenje za opravljanje radioloških storitev (digitalni ortopan in intraoralni rentgen).

Certifikat odličnosti

Ordinacija, med redkimi na Hrvaškem, nosi prestižni ISO 9001:2008 certifikat odličnosti. Prav tako smo priznani s strani dveh krovnih združenj svetovnega slovesa za estetsko dentalno medicino − European Society of Cosmetic Dentistry (Evropsko združenje estetskega zobozdravstva) in American Academy of Cosmetic Dentistry (Ameriška akademija za estetsko zobozdravstvo).

Naša ekipa strokovnjakov

Daniel Baketić - Esthetic Dental Center

Daniel Baketić

Dr.med.dent.
Kristina Majpruz - Esthetic Dental Center

Kristina Majpruz

Dr.med.dent.
Magdalena Ivančić - Esthetic Dental Center

Magdalena Ivančić

Dr.med.dent.
Petra Miholić - Esthetic Dental Center

Petra Vidak

Dr.med.dent.
Milan Arnatuović - Esthetic Dental Center

Milan Arnautović, spec. oralne kirurgije

Dr.med.dent.
Tena Brezičević - Esthetic Dental Center

Tena Brezičević

Office manager
Paula Pudić - Esthetic Dental Center

Paula Pudić

Dentalna asistentica
Marina Martinović - Esthetic Dental Center

Marina Martinović

Dentalna asistentica
Adrijana Pašalić Mihalić - Esthetic Dental Center

Adrijana Pašalić Mihalić

Dentalna tehničarka

Centar estetske dentalne medicine i implantologije

Centar estetske stomatologije pruža kompletnu uslugu prevencije, liječenja i rehabilitacije usne šupljine. Fokus stavljamo na implantologiju, estetsku i minimalno invazivnu stomatologiju, protetiku, endodonciju, ali i sve ostale zahvate u dentalnoj medicini. Naša ordinacija je opremljena modernim instrumentarijem i visoko kvalitetnim materijalima za rad i sterilizaciju, a posjeduje i licencu za pružanje radioloških usluga digitalni ortopan i intraoralni rentgen.

Sprehodite se po naši kliniki

Play Video

Primeri iz prakse

Kompozitne zobne luske

Trajnost zobnih lusk

Dobro vzdrževanje higiene in redne kontrole pri stomatologu so ključ trajnost zobnih lusk, njihova postavitev pa paciente ne omejuje pri prehranjevalnih navadah, prav tako pa

Preberi »
Popolna rekonstrukcija čeljusti

Popolna rekonstrukcija

Popolna rekonstrukcija čeljusti pacientice Ustna votlina pacientice (24) je v zelo hudem stanju. Situacija zahteva popolno rekonstrukcijo, prisotne so tudi bolečine in preskoki čeljustnega zgloba

Preberi »
Kovinsko-keramični zobni mostiček

Kovinsko-keramični zobni mostiček

Rekonstrukcija izgube zob − kovinsko-keramični zobni mostiček Mlada pacientka prihaja zaradi izgube sprednjih zob po travmi (v prometni nesreči). Daljše nošenje neprimerne začasne proteze je

Preberi »