Beljenje zob doma

Zakaj se odločiti za beljenje zob doma

Danes se lahko pacienti odločijo za beljenje zob doma. Čeprav je to počasnejši in nežnejši način za beljenje zob, je ugodnejši kot beljenje v ordinaciji.

Beljenje zob doma se izvaja na več načinov; z individualno narejenimi opornicami in gelom, ki se nanaša v te opornice ali s posebnimi trakovi, ki se lepijo na zobe.  

Če se odločite za beljenje zob doma z opornicami, potem je le te potrebno nositi nekaj ur dnevno (odvisno od koncentracije gela). Rezultati so običajno vidni po nekaj dneh.

Kako opraviti beljenje zob (Xwhite trakovi za beljenje zob)

Trakovi za beljenje zob so relativno nov pojav na trgu, in predstavljajo najbolj ekonomičen in najlažji način beljenja zob. Povprečen sistem trakov je sestavljen iz seta za zgornjo in spodnjo čeljust. Trakovi se s prsti rahlo prilepijo na površino zoba. Aktivna učinkovina je ravno tako gel vključen v zunanjo plast traku. Na zobeh ostanejo določeno časovno obdobje (od 20 min naprej), nato se raztopijo ali odstranijo in zavržejo. Med iskanjem idealnega traku, se prepričajte, da niso slabe kopije, ki imajo manjšo učinkovitost, ki so pogosto nevarne za vaše zdravje.

V naši ordinaciji je možno dobiti Xwhite profesionalne trakove za beljenje zob doma. Prednost tega sistema, ki ga je razvil in patentiral britanski specialist, je v posebej oblikovanem gelu vodikovega peroksida (6% ali več), ki ne poškoduje dlesni in je varen za prebavni sistem – in sicer, trakovi se po 20-ih minutah z lahkoto raztopijo. Nošenje je udobno (ne žuljijo in zapustijo svežo aromo mete) in rezultati hitri (v samo 20-ih minutah dnevno, 10 dni). Če želimo, lahko postopek beljenja s trakovi večkrat ponovimo.

 Všeč vam je kaj vidite? Podelite to z svojimi prijatelji in znanci!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Preberite več o tem...

Oglejte si vse naše storitve

Priljubljene objave