Center estetskega zobozdravstva logo

Center estetskega zobozdravstva

Popolna storitev preprečevanja, zdravljenja in rehabilitacije zob ter ustne votline.


Kaj nas dela drugačne?

Naš odnos do vas je individualen. Pri nas ste oseba in ne objekt na tekočem traku, kar je pogosta praksa v velikih in razvpitih klinikah. Naše osebje je izjemno prijazno, seznanjeno je z vsako konkretno podrobnostjo in je na voljo 24 ur na dan. Zobozdravniki in pomočniki se nenehno izobražujejo v najboljših svetovnih centrih. Uporaba najboljše tehnologije je samoumevna.

Garancija kakovosti

Za vso opravljeno delo dajemo garancijo in smo pripravljeni na naše stroške ponoviti vsako delo, ki ne izpolnjuje visokih estetskih in funkcionalnih zahtev. To zmoremo ker smo osredotočeni izključno na delo z majhnim in omejenim številom pacientov. Prednost dajemo kakovosti pred količino. Naš imperativ je zadovoljen pacient, ki se bo vedno znova radi vračal in ga bo srečno in dolgoročno spremljal njegov novi nasmeh.

Zobni vsadki in estetsko zobozdravstvo

Poudarek je na implantologiji, estetskemu in minimalno invazivnemu zobozdravstvu, protetiki, endodontiji in vseh drugih posegih v dentalni medicini. Prostor je opremljen s sodobnimi orodji in visoko kakovostnimi materiali za delo in sterilizacijo ter ima dovoljenje za opravljanje radioloških storitev (digitalni ortopan in intraoralni rentgen).

Certifikat odličnosti

Ordinacija, med redkimi na Hrvaškem, nosi prestižni ISO 9001:2008 certifikat odličnosti. Prav tako smo priznani s strani dveh krovnih združenj svetovnega slovesa za estetsko dentalno medicino − European Society of Cosmetic Dentistry (Evropsko združenje estetskega zobozdravstva) in American Academy of Cosmetic Dentistry (Ameriška akademija za estetsko zobozdravstvo).


Naš tim

Daniel Baketić

Daniel Baketić, dr.med.dent.

Direktor, Daniel Baketić dr. med. dent. je strokovnjak z več kot 15-letnimi izkušnjami v poklicu. Je član strokovnega sveta Hrvaške zbornice za dentalno medicino (HKDM), predsednik Sveta za mednarodno izobraževanje na HKDM, predsednik Evropskega združenja za estetsko zobozdravstva (ESCD) za Hrvaško in član številnih mednarodnih strokovnih združenj. Posebej je usposobljen za zobno implantologijo (na Goethe Univerzi v Frankfurtu), protetiko in estetsko zobozdravstvo.

Poglej življenjepis

Ivan Katalinić, dr.med.dent.

Ivan Katalinić, dr. med. dent. je član Hrvaškega endodontskega društva (HED) in Hrvaške zbornice za dentalno medicino (HKDM). Opravlja doktorski študij na Univerzi v Zagrebu. Številne znanstvene članke je objavil v uglednih mednarodnih publikacijah. Njegovi interesni področji sta zlasti endodontija in protetika.

Pogledaj življenjepis
Ivan Katalinić


Odlično govorimo angleško, nemško in italjansko in se nenehno izobražujemo v državi in tujini da bi ohranili visoko raven storitev in znanja, novih trendov, razvojev in vrhunskih posegov.

Naša lokacija v Zagrebu

Center estetskega zobozdravstva d.o.o.
Trg kralja Petra Krešimira IV 17,
10000 Zagreb
Hrvaška
Kontaktiraj nas

EstheticDentaCenter.hr